Våra hästar

LUDDE
Korsningsponny f-95, kom till Sundet sommaren -96

Har hunnit bo hela 18 år på Sundet, längst av alla hästar. Världens bästa barnridningsponny så länge man rider med ledare - då charmar jag allt och alla och sköter mig exemplariskt! Jag har dock egna åsikter om mycket och om du tycker att du kan rida själv så testar jag och avgör sen om jag också tycker det! Har alltid glimten i ögat och har en stor och trogen beundrarskara trots att jag alltid har varit Sundets avkastarkung.
THUNDERBOY
Irish cob, f-07, född och uppvuxen på Sundet.

Sundets kändis Tinkelinas första avkomma, och bästa kompis med Toker - vi har gjort allt tillsammans under vår uppväxt!

Lättlärd och positiv herre som litar helt och fullt på Ida och ställer upp på allt hon ber mig om. Går alla typer av lektioner och har under sommaren även börjat tränas som voltigehäst med lysande resultat.

Tävlas lokalt i dressyr och förhoppningsvis även i hoppning framöver.

Röstades fram till årets stallbästis 2013.
ARAGON LIGHT
Tinker, f -08, flyttade till Sundet i maj-09

Även min tidigare ägare hörde av sig till Ida när hon inte kunde ha mig kvar - Nej, hon skulle inte ha fler unghästar, men som tur var åkte hon ändå och tittade på mig efter några dagars övertalning! Liten och tunn med massor av hår kom jag sen till Sundet, och att jag skulle bli så snygg som jag är idag var det nog ingen som trodde!

Känslig herre som vill ha en lugn och stabil ryttare som är lika positiv som mig! Älskar att hoppa och gör det väldigt bra.
FREJA
Tinker/Irish cob, f-03, flyttade till Sundet i maj-11.

Mig fastnade Ida för direkt hon träffade mig i min ungdom, red och utbildade mig först hemma hos min ägare men nu är jag på Sundet för att stanna. Känslig och lättstressad dam som behöver en lugn ryttare att lita på, passar vi ihop lovar jag att jag blir din favorit!

Tävlas lokalt i hoppning och dressyr.
TETLEY
Korsning, f-08, född och uppvuxen på Sundet.

Största hästen på Sundet! Supertrevlig herre som efter en lugn och bra inskolning nu går alla typer av lektioner och är en favorit hos såväl vuxna som barn. Vill gärna ha lugn och ro i stallet och koll på vad som händer runt mig, men vem vill inte det!;)
VISSLAN
Korsning, f-11, född och uppvuxen på Sundet

Fullständigt namn är Hasta la Vista, en härlig tjej som verkligen drar blickar till mig! När mamma (Hilma) köptes till Sundet var det ingen som visste att hon var dräktig, men som tur var fattade Ida misstanke i stort sett direkt.

Rejäl dam som gillar uppmärksamhet och att få vara med i händelsernas centrum, ska ridas in och utbildas de närmaste åren och kommer  säkert att trivas som fisken i vattnet när jag sen äntligen får bli delaktig i lektionsverksamheten
  HUMLAN
Korsning, f-11, född och uppvuxen på Sundet

Heter egentligen High Step och är det mest efterlängtade fölet på Sundet någonsin, Ida hade gett upp tanken på att få en avkomma till efter min mamma "Berta", men gjorde en sista chansning och resultatet blev ju mer än lyckat!

Mer utstrålning än de flesta vilket jag är mycket väl medveten om! Humör och integritet har jag ärvt efter mamma och på något sätt har det mångdubblats på vägen!;) En dam med mer egna åsikter och vilja än någon annan - bra för framtiden säger Ida!